Asia Center

Asia Center

Asia Center

Asia Center

Asia Center

Referenciák, Korábbi referenciák

Asia Center

Jellemzők:

Több száz céget tömörítő kereskedelmi központ, amely 850 db üzlethelyiséget és 2200 db parkolóhelyet, külső és belső szökőkutat foglal magába.

A bevásárlóközpont teljes hűtés-fűtési, és elektromos ellátását napi 24 órában biztosítjuk. A hűtés-fűtés légtechnikán keresztül valósul meg. A hűtést 6 db nagy teljesítményű folyadékhűtőgép látja el. A fűtés távhővel történik. A villamos energia ellátás 20 kV-on történik és 6 db 20/04 1,6 MW-os transzformátoron keresztül biztosított.

Az épületvezérlést Johnson Controls típusú épületfelügyeleti rendszer működteti. Az üzemeltetési és karbantartási feladatokat és azok ütemezését, valamint adminisztrációs részét ArchiFM rendszerű szoftver segítségével végezzük.

Feladatok:

Teljes körű műszaki üzemeltetés, karbantartás. A hűtés, fűtés, vízellátás, légtechnikai rendszer, biztonságtechnika rendszerek, épületfelügyeleti rendszer, tűzjelző rendszer, sprinkler, elektromos erőátviteli berendezések, szünetmentes áramforrás, liftek, mozgólépcsők, gyengeáram, külső és belső medencék gépészeti és víztechnikai rendszerek,  2 szintes parkoló üzemeltetése és karbantartása.