Ipari technológiák-03

A 4-es metró állomásait is mi üzemeltetjük!

2013. Augusztus 05. Hétfő
SWIETELSKY Magyarország Kft. megbízott bennünket az átadás előtt álló 4-es metró állomásainak műszaki üzemeltetésével. A metróállomásokon (Kelenföldi vasútállomás, Tétényi út, Bocskai út, Móricz Zsigmond körtér, Szent Gellért tér, Fővám tér, Kálvin tér, Rákóczi tér, Népszínház, Keleti pályaudvar) a „körbefuttatással” érintett rendszerek működtetését, kezelését, kapcsolását, felügyeletét kell szakszerűen napi 8 órában ellátnunk, melyet 10 fő technikussal és 1 fő üzemeltetés vezetővel megkezdtünk júliusban.

Az „Év Üzemeltetője 2012„ II. helyezettje a KRAFT FM Kft!

2013. Február 06. Szerda
A KRAFT FM Kft. az „Év Üzemeltetője 2012„ kategóriában a II. helyezést érte el az iroda.hu csoport által szervezett megmérettetésen. A rendezvényről készült képek megtalálhatók  a www.azevirodaja.hu weboldalon, és hamarosan cégünk neve is felkerül az oldalra. Köszönjük a szavazatokat, a verseny elbírálásánál a szakmai zsűri a szavazatokat 20 %-os aránnyal vette figyelembe, az üzemeltetőknek küldött szakmai kérdőív: 40 % -os aránnyal, az ügyfél-elégedettségi kérdőív: 40 %-kal számított bele a végeredménybe.

Ki lesz 2012-ben az Év Üzemeltető cége?

2013. Január 25. Péntek
Az iroda.hu csoport  lehetővé teszi 2012 kiemelkedő cégei számára a nevezést, az Év Üzemeltető cége 2012 kategóriában. A szakértő zsűritag Barts J. Balázs,  - a Magyar Nemzeti Bank működési szolgáltatások vezetője - nevezésre javasolta cégünket, a Kraft FM Kft. is. Vállalatunk az elmúlt évben 6 új projektet nyert és üzemeltetési szerződéseink egy részét 15 éve folyamatosan újranyerjük, megrendelőink elégedettségére.

A pláza kulcsa a kezünkben!

2012. Június 21. Csütörtök
Siófok központjában az Erste Ingatlan Kft. kivitelezésében épült a Sió Pláza bevásárlóközpont, amely a maga mintegy 10 ezer négyzetméter alapterületével együtt, a balatoni régió legkorszerűbb komplexuma lesz. Idén júniusban nyitja meg hivatalosan kapuit, a divatmárkák mellett, kéttermes 3D mozi, éttermek és kávézó várja majd az érdeklődőket.

Újabb irodaházakat nyertünk

2012. Június 15. Péntek
Ismét nyertünk! Újabb projektekkel bővült szolgáltatási referenciáink köre. A BNP Paribas Real Estate Magyarország Tanácsadó és Ingatlankezelő Zrt. 3 Irodaház üzemletetését és karbantartását bízta szakértő kezeinkre. Az irodaházak, nevezetesen a Residence I és Residence II. budán a Kacsa utca és Ganz utcában találhatók, a Rumbach Center pedig a VII. kerületben.

Új Udvar Bevásárlóközpont

2012. Január 09. Hétfő
Az Új Udvar Bevásárlóközpont üzemeltetési feladataival bízott meg minket egy új megrendelőnk. Az 1998-ban átadott bevásárlóközpont a Shikun & Binui R.E.D. első magyarországi fejlesztése és egyben az első magyarországi bevásárlóközpontok egyike. A bevásárlóközpont a II. és III. kerület határán, a Szépvölgyi és a Bécsi út találkozásánál található, amely egy 3 szintes épület, 12.000 m² alapterületű kereskedelmi területtel, mozgólépcsővel és 4 lifttel van ellátva.

HUFMA tagság

2011. November 30. Szerda
Az Épületfenntartók Országos Egyesületének tagjaként, szoros együttműködésben a szervezettel küzdünk a közös célok eléréséért, azaz az épületfenntartók és üzemeltetetők tevékenységének eredményességéért, a színvonal javításáért. A KRAFT FM Kft. 2011. szeptembere óta tagja a HUFMA egyesületnek.

Megrendelői visszajelzések

2011. November 03. Csütörtök
Szolgáltatásaink minőségének fejlesztése érdekében, elindítottunk egy új alkalmazást, amely lehetőséget kínál arra, hogy az üzemeltetési és karbantartási szolgáltatásainkkal kapcsolatban megjegyzéseket, visszajelzéseket küldjenek nekünk a visszajelzes@kraft-fm.hu e-mail címre. Ezt az e-mail címet azért hoztuk létre, hogy ellenőrizni tudjuk a szolgáltatásunk minőségét, mérni tudjuk az Önök elégedettségét. Általános kérdéseiket, kéréseiket, panaszaikat is fogadjuk ezen a címen,  munkatársunk a lehetőségekhez mérten 48 órán belül válaszlevelet küld Önöknek.

KRAFT FM Kft.

2011. Szeptember 10. Szombat
A Kraftszer Épületgépészeti Kft. neve megváltozott, az 2011. június 30. napjától kezdődően KRAFT FM Kft. (teljes nevén: KRAFT FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft.) lett. A KRAFT FM Kft. csak nevében változott, folyamatosan tovább működő társaság, cégjegyzékszáma, adószáma, egyéb adatai változatlanul ugyanazok maradnak, mint a korábbi Kraftszer Épületgépészeti Kft. adatai voltak.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője