Bemutatkozás

Cégünket megalapítása óta a dinamikus növekedés jellemezi, ami a piacon elnyert nagy volumenű projekteknek, a tulajdonosunk általi felvásárlásoknak, valamint szakembereink hozzáadott értékének köszönhető.

Sikeres akvizícióinkkal globális FM cégek magyarországi partnerévé válva mára több különböző vállalati kultúrát és know-how-t ötvöző, integrált szolgáltatóvá fejlődtünk.

Ügyfélportfóliónkban jelentős szerepet töltenek be az ipari létesítményekre, irodaházakra, oktatási intézményekre és kereskedelmi egységekre szóló megbízások.

A Kraft FM Kft. a Kraft Csoport részeként egy rendkívül tőkeerős vállalat, amelynek nagy múltú műszaki szaktudása és széleskörű megoldási palettája alapján állíthatjuk: „Az integrált üzemeltetés a gyökereinkben van.”

1990

Megalakul a KRAFTSZER Kft.

1997

Első létesítményüzemeltetési projekt (üzletág elindulása).

2008

Kiválás és Névváltoztatás.

Névváltoztatással a KRAFTSZER Kft.-ből KRAFTSZER Vállalkozási Kft. lett, kiválás útján pedig létrejön a Kraftszer Épületgépészeti Kft. A Kraftszer Épületgépészeti Kft. fő tevékenységei közé tartozott az épületüzemeltetés, a gépészeti munkák elvégzése, illetve a generál kivitelezés.

2011

Létrejön a Kraft FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft.

Újabb Névváltoztatás és Kiválás Névváltoztatással létrejön a Kraft FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft., melynek fő tevékenysége az épületüzemeltetés. Kiválással megalakul a Kraft-Tech Épületgépészeti Kft., aki a továbbiakban gépészeti és generál kivitelezéssel foglalkozik.

2015

2015-ben cégcsopotunk újabb tagvállalattal bővült.

A Kraft FM testvérvállalata 2015 októberétől a Szigma Hungary Zrt. A jövőben külön cégként, de egyesített erőforrásokkal és műszaki tudásbázissal nyújtjuk szolgáltatásainkat megrendelőinknek.

2017

A PORREAL Kft. beolvadása.

A KRAFT FM Kft. 2017 szeptemberében felvásárolta a Porreal magyarországi leányvállalatát és még 2017-ben beolvadt a KRAFT FM Kft-be, tovább erősítve jelenlegi csapatunkat.

2020

A Szigma Hungary Zrt. 2020 januárjában beolvadt a KRAFT FM-be.

A jövőben már egy cégként, egyesített erőforrásokkal és műszaki tudásbázissal nyújtjuk szolgáltatásainkat megrendelőinknek.

Management

Jászberényi István
Hock Zoltán

Jászberényi István

Ügyvezető igazgató

Hock Zoltán

Ügyvezető Igazgató

Értékeink - melyek sikereink alapját adják!

Tapasztalat

Cégünk folyamatos növekedése és fejlődése cégcsoportunk műszaki szaktudásán, a sokrétű pályázatok elnyerése általi globális ismereteink, nemzetközi alapokon nyugvó tapasztalataink, valamint a különböző vállalati kultúrából nyert know-how-k megismerésén alapszik.

Partnerség

Hisszük, hogy sikerünk kulcsa ügyfeleink belénk vetett bizalmán és munkatársaink elkötelezettségén alapszik.

Innováció

Számunkra minden megbízás egyedi és új kihívást jelent. Igyekszünk naprakész szakértelemünkkel és tudásunkkal az adott területre vonatkozóan egyedi és innovatív megoldásokat kínálni. Különös jelentőséggel bír számunkra a "zöld energia" hazai megjelenítése és alkalmazása.

Komplex megoldások

Cégünk mindig a vevő igényeiből és még esetlegesen fel nem ismert szükségleteiből állítja össze az ár-érték arányban optimalizált megoldásait. Célunk olyan szolgáltatás nyújtása, amely az ingatlan üzemeltetés minden terhét leveszi partnerei válláról.

Szakértelem

Kiváló szakembereink magasan képzett munkatársaink irányításával minden terhet levesznek megbízóink válláról. Kollégáink folyamatos képzésével és fejlesztésével, globális, nemzetközi alapokra helyezett szaktudásával biztosítjuk a komplex szolgáltatásokat megrendelőink számára.

Minőség

Integrált ISO 9001:2015 minőségirányítási, ISO 14001:2015 környezetközpontú, ISO 45001:2018 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági, valamint ISO 5001:2019 energiairányítási rendszerben végezzük szolgáltatásainkat.

Gyorsaság

Hibaelhárító gyorsszolgálattal rendelkezünk. ArchiFM karbantartási programot használunk a karbantartásoknak és szolgáltatásoknak a naprakész ellenőrizhetősége érdekében.

Kiterjedt alvállalkozói csapat

Képzett, megbízható, minősített és kipróbált szakipari alvállalkozói körrel rendelkezünk, akiknek munkáját a helyszíneken hozzáértő, helyismerettel rendelkező, felelős vezetőink irányítják.

Tagságaink

Cégünk szakmai elkötelezettségét bizonyítja, hogy több szakmai szervezet aktív tagjai vagyunk.

A LEO – a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetség – alapító tagjaiként munkatársainkkal közösen részt vállalunk abban a munkában, melynek legfőbb célja, hogy átláthatóságot teremtsen a hazai létesítménygazdálkodási piacon, így magasabb szintre emelje a teljes iparág működését.

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara 1989 óta képviseli a hazai és nemzetközi vállalatok érdekeit Magyarországon és mára az ország legmeghatározóbb és legnagyobb befolyással bíró üzleti társulása lett. A Kraft FM a Munkatér-kialakítási és Létesítményüzemeltetési Bizottság (Workspace and Facilities Management Committee) munkájában vesz részt hatékonyan.

HUFMA - Az Épületfenntartók Országos Egyesületének tagjaként, szoros együttműködésben a szervezettel küzdünk a közös célok eléréséért, azaz az épületfenntartók és üzemeltetetők tevékenységének eredményességéért, a színvonal javításáért. A Kraft FM Kft. 2011. szeptembere óta tagja a HUFMA egyesületnek.

Díjaink, elismeréseink

Tanúsítványaink:

Sikerünk kulcsa ügyfeleink belénk vetett bizalmán és munkatársaink elkötelezettségén alapszik. Hisszük, hogy az egyedi és változatos ügyféligényekhez igazodó minőségi szolgáltatás és tökéletes teljesítés kizárólag jól szervezett, megfelelően szabályozott, folyamatosan felülvizsgált és a jogszabályi követelményeknek megfelelően működő rendszerben lehetséges, amelyhez elengedhetetlen az integrált (minőség-környezet-egészségvédelem és biztonság) irányítási rendszer megléte és folyamatos fejlesztése.

Folyamataink szabályozási háttérének biztosítása, feltételrendszereink megteremtése, irányítása, ellenőrzése, mérése és tökéletesítése az ISO 9001:2015,
ISO 14001:2015, ISO 45001:2018,
szabványok előírásai szerint történik

Társadalmi felelősségvállalás

Szakmai elkötelezettségünkön túlmenően kiemelt figyelmet fordítunk a társadalmi, környezetvédelmi és fenntarthatósági szempontokra.

Társadalmi felelősségvállalásunk központjában az értékteremtés áll, igyekszünk olyan szervezeteket és tevékenységeket támogatni, amelyek küldetése vállalati értékeinkkel és filozófiánkkal összecsengő célokat szolgál.

A helyi igényekhez igazodó közösségi egyesületekbe jelentős összegeket fektetünk. Támogatunk többek közt sport egyesületeket, művészeti tevékenységeket végző csoportokat, utánpótlás nevelést. Hosszú távú terveink között szerepel a fiatalok és az oktatás felkarolása.