Innováció, szakértelem, rendelkezésre állás! – A Kraft FM töretlen erejét tükrözi a megújult brand!

Büszkék vagyunk rá, hogy megalakulásunk óta megtett hosszú úton számtalan szakmai sikert értünk el, a kezdeti kisebb műszaki megoldások után mára már a az integrált üzemeltetés professzionális megvalósítását kínáljuk megrendelőink számára.

Örömmel tekintünk növekvő portfóliónkra, ahol egyre több hazai vállalat és állami szervezet számára nyújtjuk facility management szolgáltatásainkat ipari, oktatási, kereskedelmi és iroda szegmensben egyaránt. Globális tendereken való sikeres szerepléseinknek, valamint nemzetközi alapokon nyugvó tapasztatainknak köszönhetően partnereink között tudhatjuk a világ vezető nagyvállalatait is, akiknek magyarországi telephelyeit, ipari felépítményeiket, logisztikai központjaikat, illetve irodaházait üzemeltetjük és megvalósítjuk kivitelezési elképzeléseiket.  

Hisszük, hogy sikerünk kulcsa ügyfeleink belénk vetett bizalmán, valamint munkatársaink elkötelezettségén és szakértelmén alapszik.

Úgy véljük mindezt a brandünknek is hordoznia kell. Elérkezettnek láttuk az időt, hogy a hagyományokat el nem engedve, gyökereinkhez ragaszkodva az innováció útjára lépjünk és megújítsuk logónkat, amely már hitvallásunkat, szakmai törekvéseinket és a piacon betöltött szerepünket is tükrözni képes.

Arculatunkat ennek fényében frissítjük és igyekszünk megjelenésünkkel is kifejezni céljainkat: megrendelőink maximális kiszolgálását, szakmaiságunk folyamatos növelését, szegmenseink szélesedését és az integrált üzemeltetési tevékenységünk további erősödését.