Szakértelemmel segítünk Karácsonykor is!

 Az idei évben a Kraft FM Kft. jótékony célt támogatva szeretné megköszönni ügyfeleinek, partnereinek a közös munkát.

Cégünk a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve a békásmegyeri Családok Átmeneti Otthonát tette szebbé, valamint kollégáink segítségével rászoruló családok számára juttattuk el az általunk megálmodott karácsonyi ajándékot.

Büszkék vagyunk kollégáinkra, hogy segítségükkel szebbé tehettük sokak ünnepét.

Köszönjük Partnereinknek, Ügyfeleinknek, hogy lehetővé tették mindezt számunkra, s az idei ajándékozáshoz Ők is hozzájárultak.

 A Kraft FM Kft. a több mint 1000 munkavállalót foglalkoztató, Magyarország egyik meghatározó hazai alapítású és tulajdonú Kraft Csoport tagvállalata.

Cégünket megalapítása óta a dinamikus növekedés jellemezi, ami a piacon elnyert nagy volumenű projekteknek, a tulajdonosunk általi felvásárlásoknak, valamint szakembereink hozzáadott értékének köszönhető. Büszkék vagyunk dinamikus fejlődésünkre, személyi állományuk, árbevételünk és üzemeltetett porfóliónk töretlen növekedésére és szolgáltatási palettánk szélesedésére.  

 Az elmúlt évek számos kihívás elé állítottak bennünket, ami a munkavégzésünkben, a kapcsolatteremtésünkben és a céges kultúrában is újdonságokat hozott.
Sok új, hasznos dolgot is megtanulhattunk, nagyobb hangsúlyt fektetünk a kommunikációra és arra, hogy jobban figyeljünk a körülöttünk élőkre, megértsük egymást és vigyázzunk egymás egészségére.

 Az idei évben úgy határoztunk, hogy jótékony célt támogatva köszönjük meg ügyfeleinek, partnereinek a közös munkát.

Fontosnak tartottuk, hogy a felajánlott segítségünk ne csupán anyagi formában valósuljon meg, hanem szakértelmünket is hozzáadhassuk a segítségnyújtáshoz.

Így esett a választásunk a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve a békásmegyeri Családok Átmeneti Otthonára, ahol az egyes lakások biztonságához szükséges ajtókat megvásároltuk, majd szervizcsapatunk ezeket be is építette a megfelelő helyre. Büszkék vagyunk minden kollégánkra, aki részese volt a felajánlásnak.

 Számunkra a legnagyobb érték meglévő partnereink bizalma és elégedettsége, amely együttműködéseink meghosszabbításában nyilvánul meg, ebben az értékmutató tevékenységben kiemelkedően teljesítettünk. Hisszük, hogy munkánk igazi elismerése az elégedett és visszatérő partner. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy ez alakalommal a szakmai elismerésen túlmenően családok, kisgyermekek számára örömöt is adhattunk munkánk mellé, hozzájárulhattunk rászoruló családok életminőségének javulásához, melyet Dr. Schmidt Ágnes intézményvezető asszony köszönetnyilvánításában tolmácsolt felénk: „Köszönjük a nagylelkű felajánlást, amely a szakmai hozzáértéssel párosulva hosszútávú segítséget nyújtott számunkra, lakóink biztonságáról gondoskodik. Öröm volt látni azt a kedves, vidám, segítőkész és önzetlen hozzáállást, amellyel a Kraft FM Kft. szakemberei végezték munkájukat.”   

 Büszkék vagyunk kollégáinkra, hogy segítségükkel szebbé tehettük sokak ünnepét.

 Köszönjük Partnereinknek, Ügyfeleinknek, hogy lehetővé tették mindezt számunkra, s az idei ajándékozáshoz Ők is hozzájárultak.

 Áldott, Szeretetteljes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!