Ipari technológiák-07

Céginformáció

Tevékenységünket a létesítmény üzemeltetést és a műszaki karbantartást mindig rendszerközpontú szemlélettel végezzük, többek közt bevásárlóközpontokban, oktatási intézményekben, irodaházakban, energetikai, illetve ipari létesítményekben és szállodákban.

Facility Management tevékenységünket PPP konstrukcióban, vagyis magántőke bevonásával megvalósított közösségi célú ingatlanfejlesztésekhez kapcsolódó komplex üzemeltetési feladatok keretén belül is végezzük.

Másik fő tevékenységünk az eseti hibajavítás, melyet a már felsorolt létesítményeken, továbbá bankfiókokban, sportlétesítményekben is végzünk. Kiegészítéseként, amennyiben a Vevőink igénylik, hogy ezek a szolgáltatások is egy kézben legyenek, akkor takarítási, őrzés-védelmi, gondnoksági, biztonságtechnikai, IT üzemeltetési, kertészeti és egyéb feladatokat is ellátunk, alvállalkozók bevonásával.

Célunk, hogy a Megrendelőink részére magas színvonalú, nagy hozzáadott értékkel rendelkező és komplex szolgáltatásokat nyújtsunk. Valamennyi Megrendelőnkkel a magas szakmai színvonalú szolgáltatásokon felül olyan személyes kapcsolatot igyekszünk kialakítani, ami alapján mi is és a Vevőink is pontos képet kapunk egymás elvárásairól és lehetőségeiről.

Cégnév: Kraft FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft.

Cím: 1139 Budapest, Pap Károly utca 4-6.
Cégjegyzékszám: 01-09-892474
Alapítás éve: 2008
Saját alkalmazottak száma: 112 fő

Üzemeltetett terület: 1 132 000 m2

Tulajdonosok:

54 %

Jászberényi István az Árkádszer Építési és Szerelési Kft.-n keresztül

36 %

Medveczky Péter a Juharszer Építési és Szerelési Kft.-n keresztül

10 %

Jászberényi István

2020
2015-ben cégcsopotunk újabb tagvállalattal bővült
A Szigma Hungary Zrt. 2020 januárjában beolvadt a KRAFT FM-be.

A jövőben már egy cégként, egyesített erőforrásokkal és műszaki tudásbázissal nyújtjuk szolgáltatásainkat megrendelőinknek.

2017
A PORREAL Kft. beolvadása
A PORREAL Kft. beolvadása

A KRAFT FM Kft. 2017 szeptemberében felvásárolta a Porreal magyarországi leányvállalatát és még 2017-ben beolvadt a KRAFT FM Kft-be, tovább erősítve jelenlegi csapatunkat.

2015
2015-ben cégcsopotunk újabb tagvállalattal bővült
2015-ben cégcsopotunk újabb tagvállalattal bővült

A Kraft FM testvérvállalata 2015 októberétől a Szigma Hungary Zrt. A jövőben külön cégként, de egyesített erőforrásokkal és műszaki tudásbázissal nyújtjuk szolgáltatásainkat megrendelőinknek.

2011
Létrejön a Kraft FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft.
Létrejön a Kraft FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft.
Újabb Névváltoztatás és Kiválás

Névváltoztatással létrejön a Kraft FM Üzemeltetési és Szolgáltató Kft., melynek fő tevékenysége az épületüzemeltetés. Kiválással megalakul a Kraft-Tech Épületgépészeti Kft., aki a továbbiakban gépészeti és generál kivitelezéssel foglalkozik.

2008
Kiválás és Névváltoztatás
Kiválás és Névváltoztatás
Névváltoztatással a KRAFTSZER Kft.-ből KRAFTSZER Vállalkozási Kft. lett, kiválás útján pedig létrejön a Kraftszer Épületgépészeti Kft.

A Kraftszer Épületgépészeti Kft. fő tevékenységei közé tartozott az épületüzemeltetés, a gépészeti munkák elvégzése, illetve a generál kivitelezés.

1997
Első létesítményüzemeltetési projekt (üzletág elindulása)
1990
Megalakul a KRAFTSZER Kft.

Cégcsoport

Cégünk filozófiája
és egyben sikerünk alapja

Tapasztalat

Cégünk 1990 óta számos területen oldott meg a kor kihívásainak megfelelően egyre bonyolultabb, sokrétűbb feladatokat, amelyekből a nálunk felhalmozott tudás révén Megbízónk részére biztosítunk hatékony és széleskörű ismereteket.

Partnerség

Cégünk kapcsolatai kölcsönös bizalmon alapulnak. A kialakult partneri együttműködéseink segítségével hozzuk létre azt a biztos alapot, amelyre kölcsönösen építkezve biztosítjuk a sikeres és tartós partnerséget.

Innováció

Cégünk tapasztalat és az adott területre vonatkozó új ismeretei révén innovatív megoldásokat kínál. Különös jelentőséggel bír számunkra a "zöld energia" hazai megjelenítése és alkalmazása.

Komplett megoldások

Cégünk mindig a vevő igényeiből és még esetlegesen fel nem ismert szükségleteiből állítja össze az ár-érték arányban optimalizált megoldásait.

Szakképzett szakembergárda

Képzett, megbízható és elhivatott saját alkalmazottakkal rendelkezünk. Munkatársaink szaktudását rendszeres továbbképzésekkel tartjuk naprakészen.

Minőség a rendszerben

Integrált ISO 9001:2001 minőségirányítási és ISO 14001:2005 környezetközpontú és OHSAS 18001:2007 munkabiztonsági irányítási rendszerben végezzük szolgáltatásainkat.

Gyorsszolgálat

Hibaelhárító gyorsszolgálattal rendelkezünk. ArchiFM karbantartási programot használunk a karbantartásoknak és szolgáltatásoknak a naprakész ellenőrizhetősége érdekében.

Kiterjedt alvállalkozói csapat

Képzett, megbízható, minősített és kipróbált szakipari alvállalkozói körrel rendelkezünk. A helyszíneken hozzáértő, helyismerettel rendelkező, felelős vezetők irányítják a tevékenységeket.

Integrált Irányítási Rendszer (IIR)

A KRAFT FM Kft. működése során az ügyfelei igényeinek minél színvonalasabb kielégítése, a jogszabályokban előírt követelmények teljesítése, az integrált (minőség- környezet- egészségvédelem és biztonság) irányítási rendszer folyamatos fejlesztése alapvető követelmények. Ennek érdekében minőség, környezet, egészségvédelemi, biztonsági célokat határozunk meg, az integrált irányítási rendszert folyamatosan felülvizsgáljuk és gondoskodunk a céljaink eléréséhez szükséges erőforrások meglétéről. Teljesítményünk jelentős mértékben függ partnereink teljesítményétől, ezért partneri kapcsolatainkban alapvető követelménynek tekintjük a minőséget, környezetvédelmet, egészségvédelmet, biztonságot és a megbízhatóságot. A folyamatok szabályozási hátterének biztosítása, feltételrendszerinek megteremtése, irányítása, ellenőrzése, mérése, folyamatos tökéletesítése az EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2004 és az OHSAS 18001:2007 szabványok előírásai szerint történik.

EN ISO 9001:2008

EN ISO 14001:2004

OHSAS 18001:2007

Díjak

"Az év Facility Management Cége 2017" I. helyezett

"Az év üzemeltetője 2012" II. helyezett

Társadalmi felelősségvállalás

A KRAFT FM társadalmi felelősségvállalása a közösségben

A Vállalati társadalmi felelősségvállalás (Corporate Social Responsibility – CSR) egy vállalat fenntartható kezeléssel kapcsolatos, gazdasági, ökológiai és társadalmi szempontú általános felelősségét írja le.

A szervezet társadalmi felelősségvállalása a szervezetés a szervezet tagjainak olyan, tudatos és folyamatos gondolkodás- és szemléletmódja, valamint erőfeszítése és tevékenysége, melyben megnyilvánul az a tudat, hogy minden döntésük, cselekedetük hatással van környezetükre, a társadalom tagjaira.

A gazdasági hatáson túl a helyi igényekhez igazodó közösségi egyesületekbe jelentős összegeket fektetünk. Támogatunk többek közt sport egyesületeket, művészeti tevékenységeket végző csoportokat, utánpótlás nevelést. Következő években tervezzük az oktatás támogatását. 

Cégünk társadalmi felelősségvállalását és szakmai elkötelezettségét bizonyítja az is, hogy alapító tagjai vagyunk a LEO – a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetségének. Több munkatársunk is aktívan részt vesz a LEO tevékenységeiben. Megalakulásakor a LEO legfőbb céljául tűzte ki, hogy szakmai sztenderdeket és átláthatóságot teremtsen, valamint hogy alapjaiban gondolja újra a teljes létesítménygazdálkodási iparág működését. Mindezt a szektor fejlesztésével, működési sztenderdek kialakításával és egy tudásközpont létrehozásával kívánják elérni. Ezeknek a törekvéseknek az első kézzelfogható eredménye a Létesítménygazdálkodók FM Benchmarking kiadványa: a Létesítménygazdákodási mérőszámok 2014-2015.

A kiadvány létrehozásával jelentős előrelépést tett a létesítménygazdálkodási iparág új szakmai sztenderdjének megteremtése felé. A szervezet a mérőszámok közlésével hiányt pótol az iparágban, valamint hasznos és kézzelfogható segítséget nyújt a stratégiai és operatív döntéshozók számára.

A kiadványból rövid ízelítőt olvashatsz  a csatolt dokumentumban! Lentebb pedig megtalálod a LEO és a LEO Benchmarking weboldalát.

Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője