Ipari technológiák-03

MATISZ előadás

2017. November 29. Szerda
Teltházzal, több mint 100 résztvevő jelenlétében zajlott október 12-én, Vecsésen a VIII. MATISZ Tisztítás-technológiai Konferencia. Az idei rendezvény központi témája az volt, hogyan tudnak a szakmában tevékenykedő cégek lépéselőnybe kerülni, milyen pozitív példákból lehet tanulni annak érdekében, hogy a jelenlegi gazdasági környezetben is sikeresen megtartsák a jó munkaerőt.

A KRAFT FM jelen van a filmiparban a gyártástól a vetítésig

2016. Május 01. Vasárnap
A KRAFT FM projektjei közé sorolhatjuk 2016 márciusától a Korda Filmstúdiót. A Korda Filmstúdió egy filmstúdiókból álló komplexum a Budapesttől 28 km-re fekvő Etyeken, melyet 2007 áprilisában adtak át.  Karbantartjuk a létesítményben lévő fűtőegységeket, hűtőegységeket, szivattyús gépházat, és split klímákat.

Cégcsopotunk újabb tagvállalattal bővült

2016. Február 03. Szerda
Örömmel tudatjuk, hogy a Kraft FM testvérvállalata 2015 októberétől a Szigma Hungary Zrt. Az együttműködés útjára lépve a szolgáltatási és partneri kooperációt, tapasztalati és gazdasági tőkénk erősítését tűztük ki fő céloknak, mely felé a szolgáltatási szektorok bővülésével és a vállalatok múltba nyúló szakértelmének megosztásával sikeresen tettük meg az első lépéseket.

ÖGNI Arany minősítés

2014. November 27. Csütörtök
Szeptember végén a Raiffeisen Evolution (RE) három budapesti irodaháza is elnyerte az ÖGNI Arany minősítését. A fenntartható ingatlangazdálkodás megteremtésén dolgozó osztrák szervezet a KRAFT FM által üzemeltetett REsidence Irodaházakat, valamint a Rumbach Centert díjazta a legrangosabb zöld elismeréssel.A teljes cikk megtekinthető az alábbi weboldalon:www.realista.hu

KRAFT FM Élménynap

2014. Szeptember 09. Kedd
Június 28-án megrendezésre került a KRAFT FM Élménynap a csömöri Tót Hagyományok Házában, melyen 80 kolléga vett részt. Lehetőségünk volt több versenyen résztvenni, mint például: óriás marokkó, ping-pong, labdarúgás, csócsó, tollaslabda, kosárlabda és nem utolsó sorban népi ügyességi játékok, melyeket a gyerekek mellett a felnőttek is kipróbáltak.

Megújuló létesítménygazdálkodás

2014. Július 11. Péntek
A gazdaság állapotának javulásával, az ingatlanpiac feléledésével a létesítménygazdálkodás is ígéretes jövő elé néz − mondta a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetségének elnöke. Schmidt József szerint az iparág területén számos kérdés szabályozatlan, ezért a működés önszabályozása mellett kormányzati partnerségre is számítanak.

Tiszta versenyre buzdít a LEO

2014. Július 11. Péntek
A közelmúltban alakult Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége, a LEO. 2014. június 24-én, kedden rendezte első szakmai eseményét. A szervezet számba vette legfontosabb idei feladatait, hogy magasabb szakmai standardokat és átláthatóságot teremtsen az FM piacon. A teljes cikk megtalálható az alábbi weboldalon: http://www.napigazdasag.hu/cikk/16247/

Megalakult a LEO

2014. Június 11. Szerda
12 alapító vállalat részvételével hivatalosan is megalakult a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége, a LEO.A szövetség célja, hogy szakmai sztenderdeket és átláthatóságot teremtsen az FM piacon. Alapító tagként a KRAFT FM aktívan részt vesz a szervezet szakmai munkájában, illetve Jászberényi István ügyvezető igazgatónk, mint alelnök a munka koordinálásában is.

Kórháztámogatás

2013. Oktober 08. Kedd
A Társadalmi felelősségvállalás nálunk fejlettebb vállalati kultúrákban a gazdaságfilozófia része, azaz egy cég a profit hajszolása mellett szociálisan is érzékeny, környezet tudatos magatartást folytat, és nem hagyja hidegen a társadalmi szolidaritás sem. A KRAFT FM Kft. 2013-ban a Heim Pál Gyermekkórházat az ENNSZ ( Európai és Nemzetközi Nonprofit Szervezet) keretében  támogatta mégpedig az orvosi ebédlő átalakításával, felújításával. 

GDF Suez a Kraft FM Kft. partnere!

2013. Augusztus 05. Hétfő
Cégünk új partnere a GDF Suez Energia Holding Zrt.  2013. július 1-i szerződéskötéssel. Feladatunk országos lefedettséggel a Suez épületeinek műszaki üzemeltetése és karbantartása a következő 3 évben. A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. 2010 januárjától a földgáz-kereskedelem mellett megkezdte a villamosenergia-értékesítési tevékenységét is.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője